Продовжуємо оповіді про цікаві книжки

Читати можна цілими серіями 
Пригоди, мандрівки, загадки і трохи чарів – чого ще треба для захопливого читання? Бажано кілька томиків, щоб довго не розлучатись з улюбленими героями. Готові до нових знайомств? Тож гайда! 


 Серія: «Хранителька загублених міст» Авторка: Шеннон Мессенджер 



 Вміння читати думки могло би бути вельми корисним, чи не зовсім? Дізнайтесь про це з телепаткою Софі із серії «Хранителька загублених міст» Шеннон Мессенджер. Дівчинка з унікальними вміннями запросить у незабутню мандрівку, де разом з читачем з’ясовуватиме таємницю свого походження та викриватиме лиходіїв! Українською вже вийшло два томи цієї історії і третій вже от-от з’явиться у продажу. 

 Серія: «Джеронімо Стілтон» Автор: Джеронімо Стілтон 



 Невтомний борець з несправедливістю – редактор та провідний репортер часопису «Голос Гризуна» Джеронімо Стілтон, який і є героєм однойменної серії, в якій вже чотири книжки. Цей мужній мишак можливо не вельми прагне покидати тепленьку та комфортну редакцію, та коли обов’язок кличе, він не опирається. Чи то шукати скарби, чи боротись з поганцями – на Джеронімо Стілтона можна покластись. 

 Серія: «Дивні світи. Агенція подорожей» Авторка: Л. Д. Лапінські 



 Мандрівки, які здійснює Флік, головна героїня серії «Дивні світи. Агенція подорожей» Л. Д. Лапінські, мабуть, не зовсім такі, до яких ми звикли, адже мова не про те, щоб сісти на поїзд чи літак і вирушити в іншу країну. В неї це радше – новий вимір, новий дивний світ. Які дивовижі вона там бачить, з якими небезпеками стикається… Дещо, звісно, добряче нагадує те, що є й на Землі, та не все, аж ніяк не все… 

 Серія: «Агата Містері» Автор: Сер Стів Стівенсон



 Агата Містері – відома мандрівниця, а ще детективка найвищого рівня. З нею жоден злочин не залишиться не розкритим, адже команду, яка діє у серії Сера Стіва Стівенсона «Агата Містері», не зупинити. Можливо, кузен Ларрі – і не найкращий учень школи детективів, та разом з Агатою, містером Кентом та котом Ватсоном, в злочинців просто немає шансів. Їм не сховатись в жодному куточку земної кулі. 

 Серія: «Поткін і Стаббс» Авторка: Софі Ґрін 



 Незвичайна парочка протистоїть зловмисникам у місті Пеліґан – головні герої серії «Поткін і Стаббс» Софі Ґрін – майбутня репортерка (і ще та проноза) Ліл Поткін і хлопчик-привид Недлі Стаббс, який понад все прагне згадати, що з ним сталось. Незабаром до них приєднається і професіонал, справжній детектив у відставці, і разом вони повернуть похмурому Пеліґану колишню славу затишного містечка. 

Серія: «Агенти домашніх тварин» Автори: Рііна Каарла та Самі Каарла 



 Невгамовна Кетті-Е та її рободруг Ті-бот завжди готові прийти на допомогу. Вони – герої серії «Агенти домашніх тварин» дуету фінських авторів Рііни Каарли та Самі Каарли. Ця дивовижна високотехнологічна парочка, бо, щоб ви знали, Кетті-Е – захоплена винахідниця, завжди прийде на допомогу пухнастикам та обожнює розгадувати загадки. 

 Серія: «Містер Пінґвін» Автор: Алекс Т. Сміт 



 І на завершення запрошуємо познайомитись зі стильним фронтменом детективної агенції, який і дав назву серії «Містер Пінґвін» Алекса Т. Сміта. В нього модний, проштрикнутий стрілою, капелюх, монохромний костюм, актуальна сумка через плече та купа тузів в рукаві, адже Містер Пінґвін завжди готовий до пригод. Разом з напарником павуком Коліном він не тільки розкриє таємничий злочин у музеї, а й вийде на міжнародну детективну арену.
Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар