Не забудьте привітати маму!

 


Кілька цікавих і корисних книг до Дня матері



Жінка, яка має план. Життя, сповнене пригод, краси й успіху

Мей Маск

Це історія мами одного з найбагатших людей світу – Ілона Маска. Нещодавно бізнесмен написав у своєму Twitter, що вони збирають бібліотеку для учасників польоту на Марс. Мемуари матері, супермоделі Мей Маск, теж серед інших доробків потраплять на Марс. Можливо, навіть і український переклад.


У книжці Мей Маск чесно розповідає історію свого життя, з усіма злетами та падіннями. Вона не раз починала все з чистого аркуша, а тому прислів’я «У фермера є план» стало життєвим кредо авторки. Зневажливе ставлення чоловіка, сімейне насильство, виживання з трьома дітьми, численні підробітки та переїзди, боротьба за своє місце в модельному бізнесі, неодноразовий початок з нуля дієтологічної практики, нова хвиля модельної кар’єри в 61 рік – за свої 70+ жінка багато через що пройшла і має що розповісти світу.


«Міські джунглі. Або як рослини допомагають нам творити гармонію і стиль»

Ігор Йосифович, Джудіт Де Граф

Мама не уявляє свого життя без рослин? Здається, що ваша оселя більше нагадує оранжерею, аніж дім для людей? Тоді ключ до її серця варто шукати у світі рослин. Вазони, горщики, кашпо — все, що так обожнює мама, у книжці Ігоря Йосифовича та Джудіт де Граф.


«Міські джунглі» створено не лише для милування картинками, а для «озеленення» дому та натхнення на нові експерименти в інтер’єрі. Адже затишок вдома дарує спокій, енергію, силу та позитивний настрій усій сім’ї. Автори розказують про десять рослинних портретів, дають поради щодо догляду за різноманітними рослинами, а ще показують, як завдяки вазонам можна кардинально поміняти атмосферу в кімнаті. Крім того, у книжці багато цікавих історій блогерів і тематичних майстер-класів.


Вілла Деккера
Юрій Винничук
Фанатки історичних детективів і письменника Юрія Винничука оцінять новий роман автора. Оповідь постає на межі детектива та політичного трилера.

Автор переносить до Львова у невизначений час, десь протягом останнього тижня до початку Другої світової війни. Сюжет роману розгортається довкола серійних убивств і загадкової смерті адвоката у його власному домі. «Нічний репортер» допомагає львівському комісару Роману Обуху у розслідуванні. На читачів чекає заплутана історія з несподіваними перипетіями, шпигунами та вербувальниками, жорстокими злочинами та політичними інтригами. Усе це загорнуто у витончені мовні звороти, які додають особливого львівського духу. 

Більше - за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар