День читання книг

 6 вересня відзначається День читання книг.

З нагоди цього свята на різних ресурсах часто перераховують користь, що несе читання, а я раджу просто почитати улюблену книгу. Або почати нову і цікаву!


Приміром, таку...

По той бік чарівної палички. Магія і хаос мого дорослішання

Том Фелтон прославився, зігравши Драко Мелфоя у фільмах про Гаррі Поттера. В своїй книзі мемуарів він з фірмовим гумором згадує дитинство, першу культову роль, знайомство з зірками та виклики дорослішання в центрі уваги. Найкращий книгодарунок для фанатів «Поттеріани». 

Або таку...



А ви теж у дитинстві мріяли завести багато-багато песиків? Та батьки, в кращому випадку, дозволяли одного-двох. Ярчику, герою цієї історії, пощастило – у його родички аж дев’ять чотирилапиків. І з усіма ними хлопчик залюбки знайомить маленьких читачів на сторінках книги. 

Чи, навіть таку...



Поміж сирен. Нові вірші війни

Поезія – справжня, чутлива, відверта – гучніша за сирени повітряних тривог і гармати загарбників. Саме така поезія зібрана в антології 59 сучасних українських митців. Нові вірші війни пишуть у ЗСУ поміж виїздами на бойові завдання, в дорозі з гуманітарними місіями, в Україні та поза нею. І їх точно варто читати.  

Більше книжок




Немає коментарів:

Дописати коментар