Книги для весняного настрою:

 



  • Книга американської письменниці Сари Джіо «Фіалки в березні» – це одна з надихаючих книг про весну для дорослих. Головна героїня письменниця Емілі Вілсон після виходу у світ свого роману, який став популярним, вирушає з Нью-Йорка на острів Бейнбридж. Емілі щойно розлучилась з чоловіком, у неї творча криза, тож розвіятись і змінити оточення саме час! На острові Емілі згадує дитинство та зустрічає своє юнацьке захоплення – Грега. Знайомиться також з Джеком, і не може розібратись, хто їй подобається більше. Разом з тим Емілі знаходить щоденник своєї родички і дізнається про історію, яка давно припала пилом. Легка і динамічна книга «Фіалки в березні» розважить вас і подарує кілька незабутніх весняних вечорів.


  • Книги для вечірнього читання невесні мають бути тремкими та захоплюючими, неймовірно смачними і пахучими. Такою є книга Джоан Гарріс «Шоколад». Усім солодкоїжкам та любителям шоколаду важко буде відірватись від запашних описів та справжньої пристрасті гурмана. Головна героїня Віана з донькою переїжджають у французьке містечко і відкривають свою шоколадну крамничку навпроти церкви. Напередодні Великого посту священник переживає за скромність наїдків його пастви і виступає проти шоколадних утіх, які пропонує Віана своїм відвідувачам. Протистояння смакових екстазів і церкви доволі нетипове, але ж яке цікаве. Смакові враження, запахи, найтонші відтінки смаку створюють неперевершену атмосферу, тож обов’язково озбройтесь шоколадними цукерками чи кількома плитками шоколаду, щоб підсилити задоволення!


  • Весняні книги про добрі вчинки надихають! Книга з класики дитячої літератури «Загадковий сад» Френсіс Бернетт оповідає історію дівчинки Мері. Вона втратила батьків і змушена переїхати до свого дядька – відлюдника Арчибальда Крейвена. Будучи дівчинкою, яка звикла до потурань найменшим забаганкам та цілого загону покірних слуг, Мері доводиться нелегко у дядька. Маєток містера Крейвена величезний і Мері постійно досліджує нові кімнати, але їй не дають покою чутки про загадковий сад. Вечорами вона чує дивні звуки, схожі на плач. Дівчинка знаходить ще когось, хто мешкає у великому будинку дядька.


  • Добра і надихаюча історія з назвою «Манюня» від Наріне Абгарян точно припаде вам до душі затишного весняного вечора. Історія про дружбу двох дівчаток Нарки та Манюні переростає в справжню дружбу сімей. Весела, дитиняча, кумедна і легка книга, яка стане вам близькою.


  • Роман «Чоловік на ім’я Уве» вже встиг підкорити серця мільйонів читачів по всьому світу. Уве – відлюдник, який не бачить просвітку в житті, та раптом одна смішна і надокучлива сімейка, яка селиться по сусідству, перевертає життя Уве і так зароджуються велика дружба.


Отож сповніться весняним настроєм разом з прекрасними книгами!

Немає коментарів:

Дописати коментар